cakap kosong

Assalamualaikum..salam sejahtera...blog aku ni memang ruang utk aku merepek.haha.apa yang aku nampak.aku dengar.aku alami.aku ceritakan di sini.utk semua merasa dan mengalami.aku memang macam ni.Open our mind.Open our eyes.mekasih kerana membaca!!.hehe...

Friday, June 17, 2011

Seni bina berunsurkan illuminati/freemason??????di malaysia????pelik..

Illuminati atau dikenali lg sebgai freemason..adlah satu glongan manusia yang dikatakan terlibat dalam pelbgai konspirasi peringkat tggi dan telah berhasil mengubah “wajah dunia” kita hari ini.xslap aq la..asal nye glongan ni dr amerika latin..sbb..kebnyakan lmbang2 freemason/illuminati ni mksudnye dri bhasa latin.. Pertubuhan Freemason yang wujud dalam pelbagai bentuk berkongsi prinsip dan pandangan moral dan metafizik yang sama.




Di Malaysia, cawangan Freemason beroperasi sebagai Loji Besar Daerah Timur Tengah (District Grand Lodges of Middle East atau DGLME)

Nk taw lbih lnjut..cari sndri....hehehe..


ni senibina yang ad kat ngra kita..fikir2 kn le..



presin5 putrajaya..



lebih dekat..kita nmpak.."mata satu"


lmbang mata satu..


 ni lmbang 8 grisan


jika di mekah..umat islam melontar batu ke arah binaan tersebut..


 tapi..di tempat ni..kita agung-agung kn binaan trsebut.


yang lebih jelas ini..di kustem.(kolej university sains dan teknologi malaysia.)

dasyat giler!hehe..knp bnda mcm ni bole brlaku kt ngra kita?sape kite nk slah kn?kite sndri kena fikir kn..

sekian

4 comments:

Azham Dion said...

tgk video `The Arrivals` kt youtube . dokumentari psl freemason ngn konspirasi2 yg mngejutkan . (:

amz amin min said...

taw..tp kn..xpasti kbenaran nyer..hehe..kt vdeo tu pon da ckp awal2..

una ped0ra said...

real la salip at kustem 2 ..

amz amin min said...

mmg real pon...mmg btol2 salip...